Arkadaşlar bundan yaklaşık 1.5 aya yakın bir süre önce pc sipariş ettim. siparişi verdikten sonra ayrı olarak sıvı soğutucu almaya karar verdim ve pc yi göndermeden önce sıvı soğutucuyu takıpta gönderebilir misiniz ? dedim fakat pc yi sipariş ederken donanım gibi seçmediğim için ayrı sipariş ettiğim için takamayacaklarını söylediler. Daha sonra sıvı soğutucu taktım fakat ekran kartı bozuk çıktı ki pc deki asıl maliyetlerden biri ekran kartı. onu garantiye gönderdim 1 ay belki biraz daha fazla onu bekledim. ekran kartı hele şükür geldi dedim taktım pc yi açtım malum 1 aydır açamadığım için windows güncellemeleri gelmiş onu yaptım ve yeniden başlatmamı istedi başlattım pc kapandı bir daha açılmadı. kasayı açma tuşuna basınca " over current have been detected on your USB device" dedi ve onun altından pc 15 saniye içinde kapanacak gibi bir uyarı veriyor ve kapanıyor. galiba bir USB yeri fazla elektrik akımı alıyor netten yaptığım araştırmada bu tarz yorumlar buldum. mail atıyorum çok geç dönüyorlar. 30 binden fazla para verip bu rezillikleri yaşıyorum. bu siteden alışveriş yapmak benim için çok büyük bir pişmanlık oldu. arıyorum neden sürekli sorun çıkıyor diye olabilir böyle şeyler aradığınızda muhatap bulabiliyorsunuz diyorlar sanki telefona cevap vermek lütufmuş gibi. bu kadar para verip pc nin tuşuna basınca açıp sorunsuzca kullanmak istemem çok anormal bir istek olmasa gerek. pc yi alalı 1.5 aydan fazla süre oldu daha açık 1-2 saat oynayamadım. iadesini yapsam diye düşündüm. şikayet var sitesinde iadesini yapap parasını çok geç alanların bir sürü şikayeti var. ben iade yaptıktan sonra bana paramı bir kaç ay sonra vereceklerse bir anlamı yok. ciddi bir çıkmazın içindeyim. bu siteden alışveriş yapacaklar bence 2 kez düşünsün.
Sizin de acı tecrübeleriniz varsa bu siteyle ilgili aşağıya bırakın lütfen. belki bir yetkilisi görür de sorunlarımızı çözer.