Geçmiş olsun hocam allah şifa versin.
Her gün batımının, gün aydını vardır. İçiniz rahat olsun. İnsan en çok , en sevdiklerinden dolayı üzülürmüş. Bende annemi her gün ararım, bir kez olsun aramaz. Çok nadir evde canı sıkılır, iş fln çıkar öyle arar. Yapacak bir şey yok güzel yanlarına bakacağız herşeyin.
Eyvallah üstadım Rabbım razı olsun.
selamlar
öncelikle 7 yaşındaki kızınız hariç diğer konularda alınmakta haklı olabilirsiniz, gerçekçi bir kırılma diye düşünüyorum, fazla alınganlık olduğunu düşünmedim.
bunun haricinde kendinize "yeni bir hayat" başlığı açmalısınız ve bazı prensipler belirlemelisiniz. beslenme - spor - yapılmayacak aktiviteler - yapılacak hobiler - sosyalleşme hedefleri - uyku düzeni için çözümler vb.
ayrıca bu süreçte bir psikolojik danışmandan destek alsanız size çok iyi gelecektir. Büyük acılar çekmişsiniz, çok geçmiş olsun ama hayat da devam etmekte.
Cok tesekkurler hocam. Iyiki varsiniz tavsiyelerinizi not ettim.
Geçmiş olsun hocam. Umarım bir daha yaşamazsınız.
İnsan 7 yaşındaki kızına da küsebilir sorun değil, ancak bunları kafaya takmayıp aşmak için psikolojik yardım alabilirsiniz.
Annem ve kardeslerimde baya israr ediyor psikolojik destek icin hocam ama bakalim. Teşekkürler
Geçmiş olsun, Yaradan şifa versin. Profilinize baktım, aynı yaştaymışız. Benim de 11 yaşında bir kızım var. Annesine gittiğinde aramıyor kerata. Bazen ben de üzülüyorum ama neticede çocuk, bunu kasıtlı yapmıyor. Öyle düşünmek lazım. Çünkü geldiğinde "Babacım seni çok özledim" diyerek sarılıp gönlümü alıyor

Kaldı ki siz benim gibi boşanmamışsınız. Yani sorunları çözmeniz çok daha kolay.
Bazen benim de hiçbir şey yapasım gelmiyor. Sanırım Tükenmişlik Sendromu diyorlar buna. Ben bunu nasıl aşıyorum, hayal kurarak ve hayallerime ulaşmak için çabalayarak. Mesela bu yaşta yurt dışına çıkmak ve orada yaşamak istiyorum. Kızıma orada bir gelecek kurmak istiyorum. Çevremdeki çoğu kişi "ne yapacaksın bu yaştan sonra" diyorlar ama bu benim hayalim. Yaşama daha sıkı bağlanmamı sağlıyor. Sizin daha farklı bir hayaliniz olabilir. En çok istediğiniz şeyi düşünün ve buna ulaşmaya çalışın. Faydası olacaktır.
Eyvallah hocam Rabbım sizede kolaylık versin. İnanın güzel fikirler verdiniz

Hiç aklımda yoktu mesela Almanya. Benim sülale orada aslında biraz daha iyileşince inşallah 1 ay falan gidilebilir ne kadar izin vereceklerini bilmiyorum ama. Baya bit değişiklik olur. En çok olmasını istediğim hayalimse doğada yaşamak inşallah. İlk şu hatunu bir bosayayim artık hayallerimi gerçekleştireceğim

Teşekkürler hocam iyiki varsın.
hocam benim oğlan'da 9 yaşında annesi ile yaşıyor ben aramasam arayacağı yok eşşek sıpasının ama hayat bir şekilde devam ediyor. Bu kadar sıkma canını.
Aynen hocam dediğiniz gibi. Artık iyi olsunlar da aramasinlar. Teşekkürler
Bir psikolojik tedavi almalısınız hocam olabilir böyle şeyler hayatın içinde hepsi var. Bazı şeylerin kıymetini anlamak için Allah böyle musibet gördüğümüz dersler verebilir.
Allah şifa versin en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşaAllah
Aldığımız nefes imtihan. Ama bazi şeyler çok ağır geliyor hocam. Oda Rabbimizin bize verdiği duygu ve merhamettendir. Fakat alısacagiz artık yaşıyorsak. Çok teşekkürler hocam
Yeterli maddi kaynak.
Düzenli uyku ve uyanma
Yeni bir iş yada uğraş
Bol bol yürüyüş
Kendi kendine çözersin ve atlatırsın diye düşünüyorum.
Özellikle iş olarak karamsarlık çekiyorsan tek başına yapma Web işini 2 3 kişi ile ekip çalışması yap.
Uyku duzenim hic yok hocam bunye yorulmayinca uykum da gelmiyor para desen o zaten hic olmadi.

Bi ugras bulmam lazim tesekkurler hocam.
Allah şifa versin hocam. Aynı şekilde ben de aşırı sıkılıyorum bunalıyorum gram zevk almıyorum. Onun harici ailesel olsun sağlık olsun ufak sorun yok ama maddi olarak biraz sancılıyım. O olmayınca sosyallik hiç olmuyor maalesef. İyi düşünmek için uğraşıyorum sürekli. Sizi sizden başkası düşünmez. En yakın zaman da tekrar spora başlayacağım gerçekten iyi geliyor size de tavsiye ederim. Bu arada aşı olmuş muydunuz?
Çok çok haklısınız hocam kimsenin kimseyi düşündüğü yok. 2 doz olmuştum aşı hocam. Çok teşekkür ederim
yapılanı yapılmayanı not et hocam. ilerde lazım olur.
Aynen hocam not edecegim
Benim kız 3.5 yaşında
İnsan çocuğu olduktan sonra korkarmış.
küsmüşse ara konuş
Tekrar ara tekrar konuş
Gerekiyosq ağla yalvar
Hicbisey icin geç değil
Aramasınlar hocam iyi olsunlar da gerisi önemli değil. Teşekkür ederim.