Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O insanların yarısından fazlası emin ol senden daha kötü durumda. Millete şov yapıp egolarını tatmin etmek için kredi çekip Nokia 3310 ile aynı işlevlere sahip telefonları alıyorlar.
Hocam bu kadar krediyi hangi banka sağlıyor ki?
grsy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orada gördüğünüz hayatlar soyut.

Konuda sosyal medya yazmışım şimdi farkettim, genel olarak gerçek hayatta da aynı şeyleri görüyorum, mahallemde yaşayan yaşıtım insanlar son model bmw ile geçerken ben otobüs bekliyorum, üstelik ben çalıştığım halde bu seviyeye gelemiyorken onlar çalışmadığı halde böyle.
SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
türkiyede orta direk bitti.

zengin aşırı zengin
fakir aşırı fakir.

ben avrupada yaşıyorum, türkiyede aynı işi yapan adamın 1 yıllık geliri ile alabileceği motoru aracı, burada 1.5-2 aylık geliriyle alıyor. konu bu, o nedenle herkes alamıyor
İmkanımın olmasını çok isterdim hocam birim farkını ciddi anlamda hissettiriyordur.
mustaf1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çoğu faizden kazanıyor desek yanlış olmaz türkiyede faiz veya mevduat hesapları kullanan birey sayısı %70 olduğuna göre bu yorum yanlış olmaz ama tabi toplumun dini değerlerinden çekindikleri için hiçbiri söylemek istemiyor kanaatimce
Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam öncelikle fakat mevduat hesaplar için bile çok yüklü miktarlar gerekiyor(faize yatırılacak).