Sabit bir işim ve ek olarak kendi yaptığım işlerim var günlük ortalama 7 bazı zamanlar maks 10 saat çalışıyorum sabit işimde boşluk olduğu için ek işimi rahatlıkla yapabiliyorum bu süre içerisinde fakat yorucuda değil aslında ama bu işleri yaparken son zamanlarda sürekli bi yorgunluk hissiyatı oluşmaya başladı kendimi tam ifadede edemiyorum yazarken ama işi yaparken mental olarak çöküyorum mideme bulantılar giriyor yanıyor falan işleri bitirdikten sonra oh çekip normale dönüyorum 😄 ama bu hissiyatı artık içimden atmak kurtulmak istiyorum böylesi bi durumla karşılaşan oldumu olduysa çözümü nasıl buldu acaba ben nefes egzersizi falan yapıyorum ama fayda etmiyor işleri yaparken müzik dinliyor müziğe bağıra bağıra eşlik ediyorum yine fayda yok. Birde son olarak online psikolog iş yapar mı? (Başınızı ağırttıysam affola

)
Tabiki gitmelisin terapi iyidir. Ama öncesinde bir kan tahlili yaptırmalısın belki başka bir hastalığın olabilir göz tansiyonu vb. şeylerde bunları tetikler veya stres bozukluğu yaşıyor olabilirsin.