Aynı durumu internet aboneliği için yaşıyorum. Operatörler yeni müşteriye her zaman daha düşük fiyat verir. Ya sundukları paketleri kabul edeceksiniz yada farklı bir operatöre geçeceksiniz. Size daha düşük bir paket sunsalar da yeni müşteriden her zaman daha pahalıya kullanacaksınız.

digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahhütün doluyor başka firmaya taşı.
Numarasını taşıyanlara dahah iyi fiyatlar veriyorlar.
Bu sene 300 küsür liralık paket için taahhüt istediler önerdiler.
Kabul etmedim, sonra indirimsiz 400 lirayı aşan fatura gelince numaramı başka operatöre taşıdım.
Şimdi daha fazla internet daha fazla dakikaya 138 lira veriyorum.
Anladım ki her tahhüt dönemi sonunda 1 ay yüksek fatura ödeyip en ucuz operatör kampanyasını bulup hattı oraya taşımak lazım.
Tahhüt sonunda yüksek fatura ödemenize hiç gerek yok hocam. Son fatura döneminizde herhangi bir cayma bedeli yansıtılamıyor. Son fatura döneminde uygun gördüğünüz herhangi bir operatöre geçebilirsiniz. Yinede teyit için o an kullandığınız operatörü arayıp cayma bedelinin olup olmadığını tekrar sormakta fayda var.