Merhabalar,
Babam yurt dışında olduğu için Elçilik aracılığı ile vekalet gönderdi. Bu vekaleti YapıKredi'den zar zor onaylatabildim. Kredi kartının süresi doluyor ve kartı yenilemem gerekiyor. Aynı şekilde banka kartı da kayıp olduğundan onu da yeniletmek istedim. Bana söyledikleri güvenlik sebebiyle yenileyemezsiniz dediler. Vekaletimde açık açık banka kartlarını yenileyebileceğimin ve hatta hesabını kapattırmaya kadar yetkimin olduğu yazıyor. Bunu belirtmeme rağmen yine de işlemi yapmadılar. Aynı şekilde SGK'dan gelen ödemeleri maaş kartına almak adına maaş kartı da çıkartmak istedim. T.C.'ye yatırıldığı için ancak buradan elden alabilirsiniz dediler. Bende herkes maaş kartı ile çekebiliyor, ben neden her seferinde bu kalabalığı bekleyip zamanı mı harcamak durumundayım? diye sorduğumda cevap vermiyorlar. Yani anlayacağınız kadarıyla aşırı şekilde zorluk çıkarıyorlar veya yeni oldukları için bilgilerinin yetmediğinin kanaatindeyim.
Kendilerinden bulunduğum isteklerimin vekalette açık açık yetkimin olduğu zaten yazıyor. Bu durumu düzeltmek adına nereye dilekçe ile bildirmeliyim? Şube müdürü ile mi görüşmeliyim? Yoksa CİMER üzerinden BDDK'ya mı dilekçe yazmalıyım?
Teşekkürler.