Jershy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aşırı ghosting problemi var geri iade etmiştim. 3-4 ay oluyor
EVet maalesef öyleymiş, geçmiş olsun

sontorun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet memnunum 32 inç 165 hz 1 ms 2 k ekran kullanıyorum.
Eğer almak isterseniz uygun fiyata yardımcı olmak isterim. (elimde fazlalık o yüzden satıyorum)
Teşekkür ederim hocam şimdi kargoda falan bişey olursa onu tamir edecek adam yok kırsalda o yüzden 2. el riskli olur benim için.

SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Odyssey G5 kullandım. Fiyat performans olarak idare eder. Xiaomi curved monitörden geçmiştim. Xiaomiye göre iyi ghosting daha az, fakat va ekran olması can sıkıcı. Ghosting dediğimiz sorun va ekranlardan tiksindiriyor. İps vb bi ekran olması daha mı iyi olur sanki?
Açıkcası benim de kararsızlığa düşmemdeki unsur çokça kişinin bu yorumunu okumam oldu. Teşekkürler ilginize.

Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Odyssey G9 kullanıyorum memnunum
Teşekkürler yorumunuz için.

SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela şu an Samsung M8 monitör kullanıyorum resimde ki monitör. Ayrıca tv özelliğide var fakat ghosting bunda da var bi miktar. Fakat G5 e göre daha az tabiki. Burdan yola çıkarsak g3 de daha fazladır diye düşünüyorum.
Ben çok uzun yıllar laptop kullandım hocam en çok çeken özelliği monitörün aşağı yukarı, sağa sola falan ayarlanabilir olması. Evet aynı özelliği harici bir monitör kolu alarak da yapabiliriz de, bendeki masa o kadar büyük ki o kol kısa kalıyor