Yıl 2006 ya da 2007 tam hatırlamıyorum. İkinci sömestr final sınavlarımız var. Ev arkadaşımla birlikte sınava çalışmamak dışında her şeyi yapıyoruz, çalışmamak için bin bir türlü bahanemiz var. Artık o kadar abarttık ki gecenin saat 2'sinde dışarı çıkmaya karar verdik. Cebimizde o zamanın parası ile 2 tane bira almaya para var ama taksiye binmeye yok. Evimiz de gidebileceğimiz yere yürüme mesafesinde değil. Ama benim bir tane proton marka arabam var ve deposu da dolu zaten çok nadiren araba ile çıktığım için. Dedik ki ya zaten 1 er biradan fazla içemeyeceğiz. 1 biradan sonra da araba kullanabilirim. Hadi araçla gidelim, azıcık havamız değişsin sonra eve gelir ders çalışır sabah 8'de de finale gideriz.
Sonra kalktık gittik ama evdeki hesap çarşıya uymadı, gittiğimiz yerde tanıdıklarla filan karşılaştık, bir şeyler ısmarladılar ettiler derken biz çok sarhoş olduk ve hayatımda ilk ve tek sefer alkollü araç kullandım eve dönerken sabah saat 6'da. Arkadaşımı da beş kuruş parasız ve araçsız şekilde mekanda bırakıp çıkmışım, saatler sonra bir şekilde eve gelip beni uyandırdığında farkettim. Finali de kaçırdık tabi ki. Sabah da arabayı dakikalarca bulamadım. Övündüğüm bir anı olması elbette mümkün değil. Şu an geriye dönüp baktığımda utanıyorum hatta ve kendi çocuklarım böyle bir şey yapsa ne hissederdim diye düşünüp daha çok utanıyorum ama bir yandan da biraz da komik geliyor. Herhangi bir kaza yapmış kendime ya da bir başkasına zarar vermiş olsam tabi ki hiç bir komik tarafı olmayacaktı.
Gerçekten evdeki hesap çarşıya uymuyor. Arkadaşınızı unutmanıza ne demeli. 😂