Bilisimworld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye de bi e ticaret girişimi yapmayı planlıyordum bir süredir, ama konunuzu okuyunca kafam karışmadı desem yalan olur herhalde.

Dropshipping olaylarına ısınamamıştım ama bu model güzel görünüyor, araştırıp düşüneceğim bu durumu teşekkürler tekrardan.
Türkiye'de çok düşük kar marjına ürün satılmasından dolayı sıcak bakmıyorum ben. PL olması lazım ancak oda şuan ki gündemimde yok.
Ayrıca ülkede stabil bir piyasa yok, bundan dolayı parada kazanabilirsiniz veya batabilirsiniz de. Batma potansiyeli daha yüksek gibi.

Tavsiyem döviz kazanabileceğiniz bir ticarete yönelmeniz. Amazon şart değil, Rusya pazarında çok iyi ciro yapanlar var ve Avrupa tarafında.

bulut51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki Şuan güncel olarak tavsiye edeceğiniz bir kurs varmıdır? 100 dolarda olsa ilk ürünümü göndermek istiyorum ama etiketleme kısmını hiçbir videoda göstermemiş. Sku etiketini nasıl yapıştırıyorsunuz? Evinizdeki yazıcıdan a4 kağıdamı bastırıyorsunuz? Yoksa özel bir etiket baskı cihazımı aldınız
Youtube da bulunan videoları inceleyin, işi temel mantığını işleyişini anlarsınız, hatta satış da yaparsınız.
Araştırdıktan kurs ararken hangisinin iyi olduğunu hangisinin kötü olduğunu anlarsınız zaten.

İlk etapta barkod makinesine ihtiyacınız yok, tanex 44'lu etiket alın, bu etikete göre Amazon barkod veriyor.

Tutku34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba , Amazon ortalama ne kadar cirodan sonra kredi veriyor hocam ? Veya kredi sistemi nasıl? Bende bunları araştırıyordum fakat bulamadım.

Mercury bank kullanmak mı daha mantıklı? Wise mı ? Mercury bank olması ilerdeki krediler için avantaj sağlar mı ?

Yani aslında, sorum şu ; bu kredilere ulaşmak için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?
Ciroya göre vermiyorlardır bence,
Hesap yaşı
Envanterin $ değeri
Hesap sağlığı
Satış hızı
ve Ciro.

Tabi bunların hepsinin bir katsayısı vardır, bunu da Bezos bilir

Mercury

Satış yapın, daha çok satış yapın ve gelen parayı işe yatırın krediniz hayırlı olsun.