Hocalarım merhabalar, yaklaşık 5-6 yıl belki daha uzun zamandır depresif hissediyorum. 1 Ayın nerdeyse 2-3 haftası bu haldeyim ve 20 yaşındayım, hayatımda bir şeyleri yoluna sokmaya çalışıyorum ama olmuyor çevremde belki de benden daha çok mücadele eden birisi yoktur. Ne yapsam tam yükseleceğim her şey daha iyiye gidecek derken bir anda çöküyorum, zaman zaman intih4r düşüncesi hatta zaman zaman değil her zaman aklımda (yine bu 4-5 yıldır aklımdan çıkmadığı gün yok) ilaç kullanmak istemiyorum ne tavsiye edersiniz? Bu süreçleri atlatan abilerim neler yaptınız?
Albert Camus'un meşhur sözü var "Kendimi mi 0ldürsem yoksa bir fincan kahve mi içsem" her sabah bu kafada uyanıyorum. İçimde her zaman bir umut var ama artık git gide azalmaya devam ediyor, kendimi bir konuda yetiştiremedim. Mesleğim barmenlikti fakat ailemin fazla dindar olması konusunda bırakmak zorunda kaldım (6 ay kadar yaptım tam her şeye alıştım derken hem iş yerinde ki baskı hem de ailede ki gelen baskılara dayanamadım, her akşam ailemle yemek yerken sanki zehir yiyormuş gibi hissediyordum sofrada.)
Yazacaklarım bu kadar, herkese teşekkür ederim.