kucukomer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı olay geçen yıl benim de başıma geldi. Balkon takımı almıştım söz verilen tarihten 10-15 gün geçti hazırlanıyor dediler hâlen. Ben de bir duvar saati istedim madem mağdur ettiniz hediye gönderin dedim. Kupon tanimladilar 270 TL lik. Saati sipariş ettim geldi kavuştu balkon takımı halen yok. Dedim yere girsin saatiniz de koltuklarınız da. Siparişi iptal ettim saati de geri gönderdim. Benzer durumlar çok şikayet sitelerinde.
Şikayet platformları da benzer şikayetlerle dolu. Yaaptık bir hata şuan şehir dışındayım bir haftaya çözüm üretemezlerse ki üreteceklerini sanmıyorum sizin gibi iptal edeceğim bende.

Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıntılı olarak https://tr.linkedin.com/in/kemal-erol-17201014 bu hesaptan mesaj gönderin Hocam, CEO Bey ilgileniyor.
Teşekkürler hocam deneyeceğim.

keskin41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de Mayıs ayında ufacık bir komodin sipariş ettim, 1 ayda üretemediler. Verdikleri sürede teslim edemediler. Ne özür, ne bilgi ne de iletişim var. Rezil bir firma. Şikayetvar'a yazınca aradılar. Yasal olarak bir sonuç alabileceğinizi sanmıyorum. Sözleşmede termin süresiyle ilgili muhakkak bir detay eklenmiştir. Sürekli Twitter'dan yazıp, Şikayetvar'a yazmak dışında beklemenizi tavsiye ederim. Ürünlerinizi teslim alırken her tarafına iyi bakın.
Twitter ve sikayetvar'a yazdım ama firmada ciddiyet sıfır. İçi boş dolu mail gönderip duruyorlar. Bir daha asla önünden bile geçmem bize ders oldu