Sazlon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kütahya için konuşuyorum Sağlık konusunda CİMER hem teşekkür yazılarında, hem de şikayet yazılarında etkili. Bizaat birkaç kez deneyimledim. İstanbul için durum nedir bilmiyorum, geçmiş olsun...
Çok teşekkür ederim değerli hocam, umarım Cimer işe yarar.

OznKya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye similasyonuna hoşgeldin.
Yaklaşık 15 doktorun net olarak bakmadığı yerim kalmadı.
Heyet raporunu aldım hopp Uzman Çavuş oldum.
Suriyeye gittim , Tunceliye gittim. Ali boğazında operasyonlara katıldım. Suriyede yanımdaki arkadaşlarım şehit oldu vs..

5 yıl sonunda sözleşme yenilemeye gittim.
Aaaaa senin tiroitlerin yavaş çalışıyor sen uzman çavuş olamazsınkii diyerek beni Tskdan ihraç ettiler. E dostum tamamda 5 yıl öncede yavaş çalışıyordu. Olsun o zaman Suriye vardı ölecek adam lazımdı. Ölmediğim için suçluyum şuan ve mahkemeye verdim. Yasal süreç devam ediyor. Benim beklentim hiç birşey çıkmayacak. 😂
Hocam bu simülasyonda 25 senedir yaşıyorum ama artık takatim kalmadı. Umarım herkes her şeyi gönlünce istediği şekilde kazanır ve yaşar. Size de çok geçmiş olsun.

AykutSaglam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam öncelikle umarım anneniz sağlığına kavuşur. Benimde pandemi zamanı başıma bir olay gelmişti annem hastane koridorunda tam 24 saat bekletilmişti, başta doktor ters cevap veriyor diye bir şey demek istememiştim ancak annemi yarı baygın durumda görünce en son doktorla konuşmuştum o bana bağırdı ben ona bağırdım beni dışarı attılar direk Twitter'a yazmıştım 10 dakika geçmeden Sağlık bakanlığı numaramı istemiş akabinde aramışlardı. Yarım saat geçmeden doktor kusura bakmayın bi yanlışlık olmuş diyerek işimizi halletmişti. Twitterda sağlık bakanlığının gönderilerinin altına yazarsan belki faydası olur.
Hocam çok teşekkür ederim görüşünüz için, Twitter'a da ayrıca yazacağım ilettiğiniz duruma istinaden. Size de çok geçmiş olsun.

serhat1972 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam annenizin sağlığı mı daha önemli yoksa annenizin tazminatı mı? Eğer isveren sağlık raporunda yazanın aksine yönde bir iş vermişse annenize bunu calisma bakanlığına bildirmeniz gerekli ve haklı nedenle feshinizi yapıp hukuki yollara başvurmanız gerekli.
Tazminat için ne annenizin çektiği eziyete değer ne de harcadığınız vakite.
Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim, tabii ki annemin canı/sağlığı daha önemli. Fakat annemin de inadı inat, bu kadar emeğe karşılık bu denli bir tavır alınmasına karşı çok öfkeli. Sonuçta bu iş içerisinde olan şeyler ve hakkının üzerine yatılmasını istemiyor. Çalışma Bakanlığı'na bu durumu söyledik zamanında fakat iş verenin inisiyatifine bağlı olduğunu, sorun devam ediyor ise süreci devam ettirmemiz gerektiğini aktarmışlardı. Umarım her şey gönlümüzce olur.