Regular_soul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 - Hangi surum macbook kullaniyorsunuz bilmiyorum ama benimki big sur ve ayarlar>klavye bolumunde su isaretlemis oldugum yerde ' + ' ya tiklayip turkceyi ekleyebilirsiniz

2 - ben su anki macbook u mu 2020 de ikinci el aldim, bataryasini yeniledim alir almaz,
Cogunlukla sarjdan cikarmadan kullaniyorum ve batarya omru hala benzer diyebilirim, pek dikkat ettigim bir puf noktasi olmadi
Selamlar hocam. Bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim. Eklediğim gibi düzeldi daha sağlıklı yazıyorum süper oldu.
Çok teşekkür ederim. Uğraştırdım sizi kusura bakmayın.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz bi klavye koruyucu alarak sorunu çözebilirsin: https://www.hepsiburada.com/kizilkay...m-HB0000142MV8
Klavye tuş dizilimlerine iyi bakıp almanı öneririm. Sonra oturmayabilir.

Arada sıfırla bataryayı, komple bitir yani şarjı. Sürekli sarjdayken kullanma. M1 veya M2 işlemcisi ise zaten sarj süreleri uzun oluyor. Gün içinde full sarj ile kullanmaya başlarsan, seni tüm gün götürür. Haftada da birde sıfırlama yaparsan yeterli olu.r
Selam hocam.

Hocam merhaba,

Koruyucuları googleden inceledim. Gayet güzel görünüyorlar hemen birazdan sipariş vereceğim.

2. olarak kimisi bataryada kullan kimi full sarjlı kullan diyor o kavramı çözemedim. Ben gün içerisinde HP kullanıyorum ofiste
Macbook akşamları kullanacağım ortalama günlük 4 saat gibi tam karar veremeidm.

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabit kullanıyorsan Macbook’da sürekli şarjda kullanöak batarya ömrünü uzun tutuyor. Gücü direkt bataryadan değil prizden alıyor şarj %95 üzerindeyken.
Günlük 4-5 saat kullanımda ne öneriyorsunuz hocam?