SauRonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam YGS derecem vardı, ülkenin en garanti iş koluna girecektim 100 yıllık kanun ben girince değişti olmadı. Arabamı aldım 15 Temmuzda köprüden eve gidecektim geçirmediler dönüşte kaza yaptım aracım pert oldu. Yazılıma atıldım ordan ekmek yiyorum. Tüm aile üyelerimin 2 ev 2 arabası var minimum. Ailede de küçüklükten beri en zeki ben görülürdüm. Bİlmiyorum öyle miyim öyleysem de pek faydasını görmedim. Sonuçta sizin kastettiğiniz noktaya varıyorum. Ev yok, araba yok. Bundan sonra olma ihtimali de yok. Forumda konusu geçince yazmıştım. Ev sahibine Allahın bi arabı dolar teklif edince kudurdu Evden çıkayım diye %1000 e yakın zam yapmak istedi. Hanımın ailesinin müstakil evi vardı o da depremde yıkıldı. Burda misafir edecektim ne olacak şimdi bilmiyorum.
Yok zekaydı, yok yazılımdı yok beceriydi. Çevremde YGS'de sıfır çekenler belediyede çalışıyorlar. %100 torpilli girerek. Harika da hayatları var. Ben de aptalmışım sanırım.

Scirocco benimde vardı çok özledim onunla gezdiğim günleri çok geçmiş olsun kardeşim
Yani bilmiyorum ne kadar çevremde kul hakkı yiyen varsa hepsi rahat öbür dünya ben görmedim ki ben bu ana nefes aldığım yaşadığım ana bakıyorum her zaman
ve gerçekten inancına herkesin saygım sonsuz gram inancım kalmadı çünkü gerçekten suç işleyenler koşturanlar hile hurda yapanlar yıllardır rahat yaşıyor