* Şikayetçi olduğum üye: @GalaxyShell;
* Şikayetçi olma nedenim: galaxyshell.com şikayetim var
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...izmetleri.html
* Açıklama ve kanıtlarım:


galaxyshell.com sitesinden vds aldim. sonrasinda ssl hatasi ve disk hatalarindan dolayi henuz uc gun gecmemisken iade almak istedim ve sunucu iptal talebine bastim, sunucumu iptal etti otomatik sistem.

https://www.galaxyshell.com/iade-kosullari.php bu linki gonderip iade edemeyecegini soylediler. oysa ki 3 gun gecmemisti, 19unda aldim VPS`i, bugun ayin 21 i. bana telefon acip kufurler savurup,tehditler etti r10da sikayet edecegimi, tuketici kanunlarina aykiri davrandigimi soyledigimde.

buraya screenshot ta koyuyorum, kendi sitesinde dahi 3 gun icinde iade edecegi yaziyor: https://prnt.sc/__IbT2oQtbUO ancak kendisi VPS leri ayri tutmus, yalniz kendi koydugu kanunlar Turk kanunlarinin ustunde olamaz. https://prnt.sc/mrDStQRz85yS buraya ekliyorum, 14 gun icinde yasal olarak iade secenegimiz mevcut.

ayrica ayri bir hukuk sitesinden daha kopyaliyorum, hicbir firma kafasina gore tuketici haklarini kendi lehine degistiremez: https://prnt.sc/GrSoeFb-7OBr

insanlarin parasina cokup yalan soyleyip, sonra da adresin elinde oldugunu ve gelecegini soyleyerek tehdit ediyor. kardesim avukat, kendisi odemeyi yapmazsa sadece burda sikayet etmeyip mahkemeye basvurcaz. ayrica bu kisiden herkesin uzak durmasini, daha once de burda sikayet edildigini ancak nedense konunun kilitlendigini de okudum, bilmiyorum taraflar anlasti da mi konu kitlendi. ancak ben konumun kilitlenmemesini ve hakkimin odenmesini, ayrica insanlarin da hosting alirken dikkat etmesini istiyorum.