Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 Yılı aşkın süredir güzel hosting kullanıyorum. Geçtiğimiz günlerde fiyat artışı yapmış firma. Fakat kesinlikle kabul edilebilir rakamlar değil. Zam yaparsın ama 5 kat yapmazsın. Lafın gelişi değil sevgili dostlar ciddi ciddi tam 5 kat zam yapıldı fiyatlara. Bizi kendinize bağladınız diye boyun eyip bu fiyatlara razı gelmemizi bekliyorsanız bence yanılıyorsunuz. Tabi boyun eyip devam edecekler de olacaktır mutlaka fakat çok da müşteri kaybedeceksiniz. Her ne kadar güzel bir hizmet sunsanız da aktif kullandığım farklı firmalar da aynı kaliteyi sunuyor. An itibarı ile tüm reseller hesaplarımı yavaş yavaş taşımaya başladım. Zaten isimkaydet firmasını kullanıyordum, bir de burtinet ile tanıştım bu sayede.

Bu firmalar bizlere çok daha uygun fiyat sunabiliyorken neden sizi tercih edelim? Onlar sunabiliyorsa uygun fiyatları siz de sunabilirdiniz. Ama tercih etmediniz.
Yakında onlarda yapar merak etme, bu sistemde zam yapmamak gibi bir şey söz konusu değil. 5 kat az bile yapmışlar 10-20 kat yapmaları lazım zira kullandıkları kaynaklara bu adamların en az okadar zam geldi son 2 yıl içinde elektrik vergi artı internet alt yapısına dünyaları ödüyorlar. kullanılan sunucu ve lisanslar hep yurt dışı ve doların 4,5-5 tllerden 25-30 liralara fırladığını düşünürsek ya çöp makinalardan adına sunucu denilen dakdilolardan hizmet alıp kendinizi buğday ambarında sanacaksınız yada kaliteli hizmeti ederine alıcaksınız. muhtemelen güzel hosting bunun hesabını 100 kere bin kere yapmıştır mevcut müşteriyide kaçırmadan kaliteyide düşürmeden ne yapabiliriz diye. en son sonuç bu çıkmıştır vallahi çok ciddi söylüyorum 0.80 kuruşa aldığınız ekmek bugün 7-8 lira olduysa bu adamlarında en az 10 karı zam yapması lazımdır. güzel hosting adına üzüldüm.