Soru gayet açık. Film sitelerindeki reklamların ve site dizaynlarının berbat olduğunu düşünüyorum. Kendi sitemi açsam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? (kesinlikle reklam koymayacağım siteye) Ayrıca rekabet edebilir miyim?
Edit: Konu ile alakalı bir rehber buldum.
https://www.r10.net/webmaster-genel-...ri-rehber.html
Kendi film sitenizi açarken karşılaşabileceğiniz bazı sorunlar şunlardır:
- Yasal sorunlar: Filmleri telif hakkı sahibinden izin almadan yayınlamak yasa dışıdır. Bu nedenle, kendi film sitenizi açmadan önce, filmlerin telif hakkı sahibinden izin almanız gerekir.
- Teknik sorunlar: Filmleri yüksek kalitede yayınlayabilmek için güçlü bir sunucuya ihtiyacınız olacaktır. Ayrıca, filmleri yayınlamak için bir içerik yönetim sistemi (CMS) kullanmanız gerekecektir.
- Pazarlama sorunları: Kendi film sitenizi tanıtmak için zaman ve para harcamanız gerekecektir. Bu, web sitenizi arama motorlarında üst sıralarda göstermek, sosyal medya aracılığıyla tanıtmak ve e-posta pazarlama kullanmak gibi şeyleri içerebilir.
Kendi film sitenizi açmak için rekabet edebilir misiniz? Bu, sitenizin kalitesine, pazarlama stratejinize ve rekabetçi ortama bağlıdır. Eğer sitenizi iyi tasarlarsanız, kaliteli filmleri yayınlarsanız ve iyi bir pazarlama stratejisi uygularsanız, rekabet edebilir ve başarılı olabilirsiniz.
Kendi film sitenizi açmak, karlı bir iş olabilir. Ancak, bu iş için dikkatli bir planlama ve iyi bir pazar araştırması yapmak gerekir.