Yanlış anlamayın lütfen, 3 kişinin hayatını idame ettirebilmesi için bağışlara bel bağlamak ne kadar sürdürülebilir olur kendileri için? Epey ilgilenmişsiniz ve ilgilenmeye devam edeceksiniz belli ki, Allah razı olsun. Bu enerjiyi, onlara kalıcı gelir elde edebilecekleri bir iş bularak veya iş kurmalarına vesile olacak bir proje yaparak kullanmak daha yerinde olur gibime geldi. Tabi detaylara vakıf olmadan, sadece bahsettiğiniz kadarıyla bunları yazıyorum.
Estağfurullah hocam teşekkür ederim. Şuanda da eşimle bu dediğinizi konuştuk mesajınızı okumadan önce. Bağışlarla beraber nereye kadar, doğru. Aslında depremin ilk zamanı onlara gelin burda ben size ev tutacağım demiştim ama "burda tanıdığı olmayanlar da var nasıl bırakıp gelelim" demişlerdi. Ama dediğiniz gibi hocam bağış konusu kesik bacağa ağrı kesici hükmünde gibi. En iyisi ben daha mantıklı bir şey düşüneyim.
Bir de hocam sıkıntı olan zaten şu aslında. Malatya merkez değil bi ilçesi. Depremden önce bile imkanları kısıtlıydı ben oraya gittiğimde nereye geldim demiştim. En iyisi bir şekilde ortalk toparlanana kadar buraya gelmelerine ikna etmek.
Tekrar teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Allah sizden de razı olsun.