Hocam çok geçmiş olsun öncelikle.
Aynı problem bende de vardı. Şuan bu saatte uyumuyor olmama sebebim iş yetiştiriyor olmamdan dolayı fakat size bir tavsiye vereceğim.
Melatonin çok ama çok önemli. Uyku getiren ama asla uyku ilacı olmayan takviye bir hap. Melatonin hapı diye yazın ilaç olmadığını - takviye edici gıda olarak alındığını göreceksiniz. Örnek veriyorum saat gece 00.00 da içtiniz. 10dk içerisinde kana karışıyor ve inanılmaz uykunuz geliyor lap diye uyuyorsunuz. Sabah 7-8 gibi kalkıyorsunuz. Normal uyku hapları gibi kalkarken sürünerek değil zinde bir şekilde kalkıyorsunuz.
Geçen ay aldık 1 tane atıyoruz geceleri 10 dk da eliniz ayağınız kesiliyor direkt yatış. Melatonin vücudun salgıladığı bir hormon. Vücut uykusuzluğa alışınca melatonin hormonunu otomatik olarak baskılıyor ve uykusuz geceler başlıyor.
O yüzden kesinlikle melatonin takviyesi alın. Ben asla inanmam böyle şeylere normalde

Geçen ay aldık.... Aldım pıt diye içtim, dedim zaten bir şey olmayacak. 10 dk sonra ben hiç uyumayan adam yerle yeksan olmuş uyumuş kalmışım. Sabah çok zinde kalkıyorsunuz onu söyleyeyim.
Denemenizde fayda var
Tekrar tekrar geçmiş olsun hocam.
Teşekkür ederim hocam. Degerli yorumunuz için. Melatonin kullandım ama bende hiçbir etkisi olmadı maalesef.