laaps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcısı olsun hocam
sonnefestr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun kardeşim
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlıkta kitap isimleri yazıyor sandım hocam, Allah sabır versin. En çok da 81 yaşında adamın cezaevine girmesine hem şaşırdım hem üzüldüm.
Onuree adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcınız olsun
wptam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcın olsun hocam vallahi üzüldüm seni yakından tanıyorum ne kadar efendi bi insan olduğunu iyi bilirim tez zamanda tüm sıkıntılarından kurtulursun inşallah
Enes65532 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcınız olsun aklıma rahmetli dedem geldi oda gençken bir adamın kafasına sopayla vuruyor. Adam da gidip şikayetçi olmuş 6 ay dedem firar gezmiş 1 ay yatmış. Üzülmeyin dersi veren Allah dermanda verir.
En ufak kavga gürültüde kim olursa olsun kadın erkek fark etmez kaçarım dediğimizde linçleniyoruz. Geçmiş olsun.
ismailgokcek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcısı olsun hocam, geçmiş olsun
silent34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun yeni girdiyse yasaya göre 1 ay sonra çıkar üzülmeyin.
chapters adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Terör örgütleri nedeniyle hapiste olanları da yaşlılık nedeniyle hapisten çıkardılar, üstelik dedenden de genç biri. Gerçekten çok garip
ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun. sağlam biri muhtemelen ev hapsine çıkarabilir dedinizi.
Roland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı şeyler bizimle alakalı değil, konuyu kendinde suç arayarak lütfen bir neden bulmaya çalışma. Bizlik bir durum yok, ol dedi ve oldu.
dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcınız olsun.
kvp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcınız olsun.
TurkMet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok artık yaaa. kavga görünce de ayıramayacağız...
onurdurmus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
81 Yaşında bir ton hastalığı olan dedeni hangi akılla hangi hakim hapse atmış merak ettim.
onurdurmus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 tane adam öldüren adamı covidden salsınlar anca diyecek bir şey yok. Kanun var adalet uygulanmıyor.
deifoslive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçenlerde bir terörist kocama nedeniyle tahliye edildi sizin dedenizin süper güçleri olduğuna inanıyorlar sanırım ve çok geçmiş olsun hocam
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Sabırlar diliyorum. Umarım dedemiz en kısa zamanda çıkar. Dava lehine sonuçlanır.
Adalet doğru işlemiyor adam öldürenler serbest sırf kavgayı ayırırken yanlışlık yapan kişiler üstelik 81 yaşında bir dedemiz hapiste.

Allah bu olayda kimin parmağı varsa her sorumlu ve yetkilinin tek tek belasını versin.
Kendi aileniz olmadığı sürece kimseyle kavga etmem ben
silent34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam müddetnameye bakmayın suanki yasada aldığın cezadan yatarin yoksa 1 ay gibi bir süre kapalida yattıktan sonra açığa çıkar. Suanki durumda cezasının infaz rejimi 3/4 son 7 yıl kala açık cezaevi hakkı bulunuyor. Dedeniz 1 aylık süre sonrasında muhtemelen covid iznine çıkar. O yaşta hüküm alması ayrıca şaşırtıcı. Allah kurtarsın aklınıza takılan soru olursa özelden yazın.
Geçmiş olsun hocam fazla yatacağını sanmıyorum kapalı da biraz yatıp açığa geçer oradan da tahliye olur herhalde
gosha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaçmak ne kelime
gosha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam öldürüp dışarı çıkan sonra tekrar adam öldürenler dışarıda ellerini kollarını sallayıp geziyor, adaletten korkar olduk. Kasten bile yapsa o yaşta, o hastalıkta birisini hapse atmak nasıl bir vicdan ürünü?
julyo_s adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Apomen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha geçen gün teröristtin tekini hapisten çıkardılar. reisi savunanlar oldu, zaten adam 70 yaşında çıksa ne çıkmasa ne diye. alın görün bu adam hakkında ne diyeceksiniz.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...y-kim-7672852/
Yavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşime çarpan ehliyetsiz sarhoş sürücü serbest kalmış dı çok tuhaf
damla1975 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belirli bir yaşın üzerindekilere - dedeniz gibi çok yaşlı olanlara- sağlık nedeniyle ev hapsi veriliyor, bu uygulama Türkiyede yok muydu? itiraz etme şansınız var mı?
birsevda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam artık kavga çıkınca arkamızı dönecez anlaşıldı.
Keske mahkemede iyi bir avukat tutsaydiniz. Burda tamamen avukatin basarisizligi mevcuttur eger anlattiginiz gibiyse.
DomainBRO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun kalça kemiği kırılınca nasıl ölmüş biraz detay verir misin
ahmet1340 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcısı olsun hocam, umarım dedenizin sağlığı bir an önce düzelir
Allah a şükürler olsun dedem özgürlüğüne kavuştu.
(Vefat eden kişinin oğlu dedemin olmadığını bir başkasının yaptığını kamera kayıtlarında izlediğini söyledi ifadesinde)