Son dönemlerde çöplük oldu. Deprem diye tag görüyorum bir bakıyorum anlamsız tweetler. Ankara diye tag görüyorum e***rt reklamları çıkıyor. Son dönemde çok nadir kullanıyorum. Threads ile beraber sanırım tam anlamı ile kapatacağım.
Gerçekten, ya aykırı radikal grupların hapisteki suçlularını çıkarttırmak için propaganda yaptığı, plandamist büyük oyun uzmanı insanların (!) popülerite/kitap ve youtube gibi mecralarda etkileşimini - gelirini arttırmak için alaylı bilim adamı misyonuna büründüğü, benzer şekilde radikal sol - sağ grupların oluşumların popülerite - üyelerini arttırmak için anlamsız kavgaları, bunlar üzerinden prim - kazanç sağlamaya çalışan pr'cılar, bir de e***rt reklamları normalde
yasak ve sansürcülükten hiç hoşlanmam ama Türkiye Twitter gündemi, resmen Twitter içinde Türkiye içinde hadi fişimizi çekin artık daha ne kadar kötüleşecek burası dedirtiyor.
Dikkat Sezai usta biraz küfürlü - argolu bir şekilde olsa da adeta Twitter'ın ülkemizde geldiği konumu tarif ediyor gibi 20-30 saniyede
https://youtube.com/clip/UgkxC8LHODJ...h8fE7nfJOyRyxW