SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mimari bir proje çizerken, kamuyu olustururken, burokrasiyi, belirlerken, dunyayi duzenlerken hosgormek, engelli engelsiz herkesi icice dusunmek baska konu. sizin bahsettiginiz hoşgörü degil bence, adil de degil.

örneklerde saydigim insanlar da en az fiziki engeli olanlar kadar onceligi hakediyor. mesela depremzede, mesela annesini babasini kaybetmis, oksuz yetim buyumus ya da psikolojik sorunlar atlatip intihardan donmus, alkol komasindan çıkmış ya da uyuşturucu bagimliligindan kurtulmus birisi vsvsvs

hepsi böyle lanse etsin mi kendini o zaman? biz de one mi cikaralim.

kisi bu sartlara geldikten sonra zaten engelsiz bireyle esittir. makale hizmeti almakta öncülük taniyarak hoşgörü gosterilmez. hosgoru ve destek o bireyin makale hizmeti verir seviyeye gelene kdr yapilir. o kisimdaki her turlu destek ve teşvike okey, ama sonrasindaki tam aksine ona acima, karsisindakine haksizlik olur.

yazdiklarinizi okudum, ancak katilmiyorum. herkesin birsekilde zorlugu var, kimisi fiziki engellerine ragmen birseyler basarir, kimisi baska engellerine ragmen.

Cevap için teşekkür ederim, siz de haklısınız. Bu beni haksız yapmaz. Mutlu bir yaşam dilerim sevdikleriniz ile.