Merhaba arkadaşlar,

Daha önce paylaştığım "Yemek Tarifleri Promptu" konusunda @dertliA; arkadaşımız gezi rehberine uyarlayabilir miyiz diye yazmış. Biraz geç gördüm kusura bakmasın.

Gezi rehberine uyarlamaya çalıştım. Sizde prompt üzerinde oynamalar yapabilir daha fazla geliştirebilirsiniz.

Gezi rehberi promptu vereceğiniz bölge ile ilgili güzel bir gezi rehberi hazırlıyor.

Sizin için o bölgenin tarihi yerlerini, kültürel zenginliklerini, doğal güzelliklerini, gezilecek yerlerini, lezzet duraklarını, etkinlik ve festivallerini, alışveriş olanaklarını, konaklama seçeneklerini, ulaşım bilgilerini ve pratik bilgilerini yazıyor.

Prompt:

Write a travel guide article for the region name given below using the ten steps listed below.
Introduction make it even longer
The Historical Places to Visit (write clearly)
History and Culture (write clearly)
Natural Beauties (write clearly)
Places to Visit (Please write at least 5 places to visit in detail, divided into subheadings)
Culinary Stops (write clearly)
Events and Festivals (write clearly)
Shopping (write clearly)
Accommodation (write clearly)
Transportation (write clearly)
Practical Information (write clearly)
FAQs (research and write at least 5 questions and answers)
Conclusion (write 200 words long)
Sentence length should be short with enough transition words. Write it in Turkish* [istanbul].
Include a title as a H1, an intro, then sections as H2s. break up the article into sections and format the headers as h2 headers and the title as h1 in markdown formatting.

İstanbul ve memleketim Samsun için deneme yaptım. ChatGPT 3,5 ile test edilmiştir.

Makaleler uzun olduğu için karışıklık olmaması adına testler yaptığım siteye ekledim.

istanbul için tıklayın.( 1744 Kelime )
Samsun için tıklayın. ( 1169 Kelime )

Hayırlı geceler dilerim.