mikailemreergun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neredeyse aynı bir yol izledim sizlerle. Türknet sonra Milinicom sonra da Comnet açıkcası kullandığım 1 aylık sürede sorun görmedim ama gelecek zamlar için Türktelekom ile taahüt imzaladım. Evrak göndermesine gerek olmadan geçiş sağlıyorlar diye biliyorum ama fotoğraf olarak yüklemediyseniz işlemler tamamlanmamış oluyor bence arayıp iptal isteyin kullanımınız olmadığı için iade sağlarlar diye düşünüyorum.

Ekleme:
Eğer taşınma gibi bir durumunuz yoksa sizlerede taahüt imzalamayı önerebilirim. Bugün pahalı gelebilir belki ama her zaman yarından ucuz kalacaktır.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim öncelikle. Yani yöneticilerinin Facebook gruplarında müşterilerine verdikleri yanıtları görünce devam etmek istemiyorum açıkçası. Mahalle ağzıyla konuşuyorlar. Tek taraflı fesih örnekleri de oldukça can sıkıcı.

Sizin de söylediğiniz gibi henüz geçiş yapılmadı çünkü evrakları yüklemedim. O sebeple iptal ettireceğim ama öğrenmek istediğim detay şu an mevcut Millenicom internet aboneliğimde bir sorun olacak mı yani tekrar başvuru gerecek mi Millenicom tarafına. O konuda net bir bilgiye ulaşamadım.