Merhaba,

Normal şartlarda hizmetini kullanacağım firmayı detaylı olarak araştırırım fakat bu sefer böyle bir gaflete düştüm ve araştırmadan hizmet başvurusu yaptım.

Yıllardır ev interneti olarak TürkNet kullanıyordum, yüksek zamlar sonrası Millenicom'a geçiş yapmıştım. Bu ay ciddi bir zamlı fatura iletildi bana. Ben de Comnet adlı firmaya başvuru yaptım. 1 yıllık ücreti peşin olarak ödedim birkaç saat önce 1500 TL'ye yakın bir miktar.

Evrakları da yarın çıktı alıp geçiş işlemlerini tamamlayacaktım fakat bu süreçte biraz araştırma yaptığımda çok ciddi şikayetler gördüm. Özellikle şirketin satışlardan sorumlu bir yöneticisinin çeşitli platformlarda kullanıcılarıyla dalga geçer gibi konuşması, hizmetleri tek taraflı feshetmesi gibi saçmalıkları mevcut.

Burada daha önce belki böyle bir süreç yaşamış kişilerden yardım alabilmek amacıyla konuyu açıyorum.

XDSL numaramı girerek sağlayıcı değişikliği başvuru başlattım ama henüz evrakları imzalayıp yüklemedim sisteme. Bu durumda iptal sağlayabilir miyim? İptal sağlarsam Millenicom'dan hizmetim devam eder mi yoksa oraya da mı tekrar başvuracağım? Ek olarak bu ödediğim 1500 TL'ye yakın ücretin iadesi konusunda bir sorun olur mu?

Umarım düzgünce anlatabilmişimdir.