Yani ticari ödemeler bu forumdaki çoğu kişi gibi, domain al-sat. Hesap al sat vs vs gibi konular. Özellikle son 1-2senede bunlar yavaşladığı için problem olmaz gibi. fakat en fazla 5-6günlük vaktim olucak ek başvuru veya ek bir yoklama vs gerekiyorsa normal şahıs şirketi kurulumundan ayrı o zaman problem olabilir.
Kredi-Sicil olayı hariç bir faydası olmaz o zaman bana şuanda,
Kredi sicili için bankalar şirketin en az 5 yıllık geçmişine bakıyor, 1.5 yıllık şahıs şirketim varken bankaların hiçbiri kredi için iplemezken 6 yıldan sonra bankalar kredi vermek için sıraya girmişti ki şirketim 1.5 yıllık iken kredi puanım da daha yüksekti. O yüzden 3-5 aylık şirketin banka gözünde kredi sicili açısından herhangi bir önemi yoktur. Limited veya anonim şirket olsaydı o zaman 2 yıllık temiz bir sicil yetiyordu, şahıs şirketi olunca şartlar biraz daha zor.
O nedenle işe başlayacağınız zaman şirketi açın geçin, 5 günde 2 kez açılır şirket sorun olmaz sadece güvenilir iyi bir muhasebeci bulun gerisi kolay.