BOA Dijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bizim sıpayı alınca daha çok içmeye başladım hocam Bütün hayatını köpeklerle geçiren biri olarak söylüyorum ki maalesef evde zor .Çünkü ait değiller,kendi köpeğimin bağ evine geçince nasıl mutlu olduğunu gözlerimle gördüm.İkiniz içinde güzel ama yorucu ve zor olacaktır.
Maşallah hocam çok güzel bizimkilerde 3 tane kangal kocamanlar bahçede dolaşmaları lazım katılıyorum. Sincap alacaktım bu uçanlardan. Ciddiyim
SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla ne alkolikler gördüm, zorunlu tedaviden eve döner dönmez tekrar başlıyorlardı =)

sağlık sorunu yoksa, tadında içiyorsanız bence sorun yok .ancak bunlardan birisi var ise, profesyonel destek lazım. keyifle içen birisinin öz disiplin ile bırakması imkansız değil ama çok zor, başarı oranı düşük.

alkol tüm kötülüklerin anasıdır diyenler var, hayatımda bu kadar aptal laf görmedim. alkol birşeyin anası babası değildir. alkol içindekini dışarıya daha rahat çıkarmanı sağlar, biraz kontrolünü azaltır. için kötüyse kötülük çıkar. için iyiyse iyilik çıkar. o kadar sarhoş oldum, hep geyik gırgır ya da tadında efkarlanma. bir taşkınlıgım, sapkınlıgım olmadı. olanlarda da kötülük alkolde değil, kendi içindendir.
Şükür öyle şeyler yapmıyoruz be dostum ama dur durak bilmiyoruz. Öğlen evde başlayıp uçağa binip mekana gittiğim bile oluyor. Çok eziyoruz. Gecede 50 100 binlik olduğumu hatırlıyorum.
Dersen ki bana ayık mı haraket ediyorsun evet. İçimdeki bu hayata karşı yaşama tutkusunu çok fena tetikliyor. Buda cebe inanılmaz zararlı olabiliyor