@JTR;

Nostalji diye eski B filmlere bir bakayım diyordum, konuya da ek bir görsel daha ekliyeyim demiştim girince, senin özel mesajını gördüm.

Üstü kapalı şekilde, ben sana durumu izah edeyim.

Reaya ( Koyun sürüsü ) sınıfı çok eski bir sınıftır, Mezopotamya din devlet geleneğinde ( Tıpkı bizlerin Oğuz kağan destanı gibi onlarında Milli destanı dinlerdir )

Bizler budunsal bir teşkilat iken Türklükten bahsediyorum, İbranilik dini budunsal bir teşkilattır.

Gerek Yahudiliğe bir modernizasyon getiren İsa gerekse de öncesi İbranilikte, çoban bahsini ettiğin habercilerdir.

Örneğin Hz.İsa ben sizin çobanınızım der.

Örneğin Yahudiliğin Samilerden Arap ekolünde yani Müslümanlıkta ki İbraniler de Samidir. Sami millettirler.

Bir soy vardır, Örneğin Müslümanlıkta bu Ehli beyt silsile-i saadat.

Dolayısıyla bu soydan gelenlerde, Reayayı gütmekle sorumludurlar Reayada bu soya hizmet etmekle.

Günümüz tarikatların silsile-i saadat takip etmesi, şeyhlerin gavsların soyunu ehli beyte bağlaması bu yüzdendir.

Lakin bahsettiğiniz şahsın bunu demesi öylesin bir muhabbettir, şiirsellikten ibarettir.

Ama asıl tanrı aşağıdaki başka bir şey değil.

@JTR; @Saitama;

Ve amaç bundan daha iyi bir fikir inşa etmekse şayet bize MUSTAFA KEMALLER GRİFFİNLER LAZIMDIR.

@Saitama; ZİRA AKIL BİZDEDİR.

@JTR;

Şu filmi örneğin mite düşmeden kurguya düşmeden tekniğiyle izlersen, az çok muhabbeti sistemi anlarsın. Film boyunca da karakterler yönlendirir seni, doğru düşünmeni sağlar.

Günümüzdeki Reaya karşılığın da liboştur, Reaya evet günümüzde hala çok güçlü var, bir de bunun yeni çağın düzeni reayaları yani liboşları var.

https://www.youtube.com/watch?v=y4rlM_eVApI

Önüm sağım solum arkam her yer Liboş.

MasterLaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurtlukta kanun düşeni yemektir, yapcak bişey yok
videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
insan bazen bilmeden celladına gülümser