nowongame adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Togg'un kapısı metal aksam iken volvonun tamponu plastik aksamdır. Volvo için 8-10K'ya tampon alıp 1K'ya boya attırıcakken Togg'un kapı değişen olacak. (O kapıyı hiçbir göçükçü düzeltemez)
Ek olarak Togg'un yedek parçası nerden bulunur orası da ayrı konu. Bu yorumu yaptım diye umarım vatan haini ilan edilmem
Bu zamana kadar Volvonun çarptığı tüm arabalarda tamponun malzemesi plastiktik ayrıca 8-10k'ya tampon alır takar diyorsunuz da o model volvo'da tamponun haricinde 1 takım far almak isteseniz tampondan pahalı tutar hadi bunu da geçtim Volvonun ön tampon ve tampon demiri arasındaki mekanizma da çok çılgın paraya satılıyor zaten volvonun tampon sağlamlığını verende bu. TOGG Yedek parça konusuna gelince çok fazla eleştri alan ve gözler üzerinde olan bir araba için TOGG Fabrikası, Çalıştığı Parça üretim fabrikaları bunu düşünerek yola çıkmışlardır kısacası rahatlıkla yedek parça bulabilirsiniz. (Yetkili servis yüksek fiyatlarında olmak şartıyla) Söylediğiniz gibi TOGG hakkında kendi düşüncelerimize göre eleştiri yapamaz olduk. Olumsuz yönde olan düşüncelere vatan haini gibi bakan kişiler lütfen bakış açılarını değiştirsinler istesekte istemesekte, iyi ama kötüde, sevsekte sevmesekte bu araba bizim ülkemizin arabası özelleştirilmediği, satılmadığı sürece bu gerçeği kimse değiştiremez.