mehmet_50 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bana wp den iletişime geçer misiniz bir kaç sorum olacak özel olarak
2-3 ay kadar çalıştığım için pek fazla bir tecrübem yok hocam ne yazık ki, forumdan da bu kısıtlı tecrübem çerçevesinde merak ettiklerinizi özelden sorabilirsiniz, bildiğim - cevaplayabildiğim kadarıyla yanıtlayabilirim. Ben büyük bir firmada çalıştığım için firmanın kendisi gibi büyük çalışacak partner ortağı bulma gibi şeyler bizim yetki alanımız içerisinde olan şeyler değildi. Bir işletme, işe girişmeden önce çalışanlardan, ekipman ve ofis ile hizmetler kadar en önemli olan diğer bir faktör hizmet vereceğiniz firmalar olacak.

Forumda bu çağrı merkezi işletmeciliği, yöneticiliği veya bu alanda firmalarla anlaşma - pazarlama yapan insanlar varsa sizi daha iyi yönlendirebilirler. Benim çalıştığım çağrı merkezi uluslararası bir firma ve Türkiye'deki yatırımı - operasyonları da ciddi boyutta olduğu için ülkemizdeki en büyük holding ve şirketlere hizmet sağlayabiliyorlardı. Farzı misal ben yetkili ve ciddi tecrübesi olan biri olsaydım bile ikimiz 15-20 kişilik bir operasyonla bu tarz bir girişim gerçekleştirsek Türkiye'nin e-ticaret, yemek, bankacılık alanındaki devleri ile çalışabileceğimizi - iş alabileceğimizi sanmıyorum. Niye diyecek olursanız benim çalıştığım firmada sırf bizim takım 10-15 kişiydik. Eğitime başlarken de 40-50 kişi 3-4 takım olarak başlayıp sonrasında devam ettiğimizi, yoğun saatlerde 3-4 haneli müşteri bekleyen sayıları gibi faktörler nedeniyle büyük şirketler kendileri gibi bu alanda hizmet veren büyük firmalarla çalışmak zorunda kalıyorlar.

Haliyle geriye orta ve küçük işletmelerin bu alandaki ihtiyaçlarına yönelmek sizin için çok daha doğru bir tercih olur.