Sen arama motorunu copy paste olarak kullanirsin. Yazdığın şeyleri okumadığın belli. Yukarıda bir önceki mesajina cevap vermedim aslında. Aci ama gerçek savundugun parti beni dinden soğuttu. 5 vakit namaz kilan ben ve benim gibi insanlar namazi bırakıp dinden vazgectiler. Cunku hayatlari yalana dayali kurulmus insanlardi. Bana iyilikleri oldu bu konuda. Ülkede dindar diye gosterilen kesimin ne kadar yalanci sahtekar olduğunu gormus olduk. Artik kim Allah kitap derse oradan koşarak uzaklasiyorum. Ateist ve deistler musluman diye nitelenen kisilerden cok daha durust ve DONANİMLİ. O sozunede buyuk harflerle atifta bulundum. Sen ve senin gibilerin donanimi yok. Okumadan arastirmadan sallamasyon yapmaktan baska bir seyiniz yok. Kendime gelince ekonomi okuldaki kitaplardan ogrenilmez. Ben hergun mutlaka 2 kitabi takip ederim zamanimi boş gecirmem . Okudugum ekonomi kitaplarinin 10 da birini okumamissindir. Statik bir yapim yok. Sana bosa demiyorum bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma diye. Birde donanimliyiz diyorsun. Karsindakini tanımadan yorum yapan zihniyetinin tehlikeli oldugunu yine tekrarliyorum. Bak sana 2 kitap onereyim üniversite yillarinda okudum. Arman kirim Türkiye nasıl zenginleşir
Mahfi eğilmez kolay ekonomi- orneklerle kolay ekonomi
Buda atistirmalik olsun. Bir ekonomik tetikçinin itiraflari. Şimdi kendi kalibrende kisilerle tartis abisi.Benle sidik yarisina girecek kapasitede degilsin. Kac firin ekmek yemen lazim onuda bilmiyorum inan. Alinti yapıp da zamanimi calma

Ekleme: Konudaki belirttiğin fikrinle ekonomi bilmedigin hatta Turkce konusunda da eksik oldugunu belli ettin. İleri duzey ekonomi bilgisine sahiptirsindir evet Ayrica mebde de çalışmıyorum. Sen simdi öğretmen degilsin de yazarsin. Bu mantikla sende bilgisayar mühendisi degilsin zaten