Ödeme almak için sormuyorum hocam, raporlu olduğumuz gün mesaiden düşülüyor mu örneğin çalışılmış sayılıyor mu ne kadar düşülüyor mesaiden onu öğrenmek için sordum.
Asıl öğrenmek istediğim konu, örneğin 6 gün rapor alınca 7. Gün haftalık izin haketmiş oluyor muyuz?
Tamda bunu sordum hocam örneğin 5 gün raporlu olunca her gün 7.5 saat mesaiden düşüyor mu? 6 gün rapor aldık diyelim 7. Gün izin haketmiş olacakmıyız özet olarak raporlu günler mesaiden düşülüyorsa kaç saat düşülüyor onu biliyor musunuz?
Şöyle;
İş sözleşmenizde hafta tatilinin Pazar günü olduğunu varsayalım. Siz de pazartesi gününden başlayarak cumartesi dahil olmak üzere 6 gün rapor alıp haftayı kapatırsanız, 4857 sayılı iş kanunu madde 46'ya göre "Bir haftalık süre içinde kalmak" şartıyla raporlu olduğunuz için ve bu süreler de çalışılmış süreden sayıldığı için pazar günü hafta tatili hak etmiş oluyorsunuz.
"özet olarak raporlu günler mesaiden düşülüyorsa kaç saat düşülüyor ? " Sanırım bu soruyu sormanızdaki sebep haftalık 45 saati tamamlayıp tamamlamadığınızı hesaplamak. Bu hesaba gerek yok. Yukarıda anlattığım gibi "Bir haftalık süre içinde kalmak" şartıyla rapor alırsanız haftalık çalışma saatini hesaplamaya gerek kalmadan hafta tatilini hak edersiniz. Rapor süreniz bir haftayı geçerse işte o zaman hafta tatili hak etmek için 45 saat hesabı yapmalısınız. Umarım açıklayıcı olmuştur.