Yapay zeka kullananlar spam yaptığı için ceza alıyor. Ayrıca şu dönemde kendinizde yazsanız sitenin yükselmesi oldukça uzun sürüyor. Bu tamamen yapay zeka ile alakalı değil ama oluşturduğu içerikler değiştirilmediği takdirde etkisi olacaktır.
Yapay zeka tabii ki kullanılabilir ama bunu sanki kendi başarısıymış gibi gösteren insanları anlamıyorum. Ortalıkta emek emek diye dolaşıyorlar, tek yaptıkları ise soru sorup aldıkları cevapları siteye koymak. Otomatik kullanıp siteye bile bakmayanlar var. İntihale takılmıyor diye toplama bilgilerin harmanlanıp farklı bir anlatımla sunulmasına özgünlük demek saçmalıktır. Özgün taklidi olmayan demektir, yapar zeka ise taklitten ibaret. Yapay zeka ile blog oluşturmak.. hiçbir mantığı yok. İnsanlar yapay zekayı okuyacaksa niye blog sitesine girsin ki, gider direkt yapay zekaya sorar zaten. Eh şu an herkes kullanmayı bilmediği için sizde haklısınız. İlerleyen süreçte kullanmayı bilmeseler de arama motoruna entegre olunca, kopyala yapıştır ile site açmanın da anlamı kalmayacak.
..Ürettiğim şeyleri sıfırdan oluşturduğum için yapay zekayla bir sorunum yok, beni taklit edemez. Sadece genel bir değerlendirme yaptım. Yine de henüz tamamlanmamış gerizekalı bir sisteme herkesin hayranlık duymasına tahammül edemiyorum (: