Bu konuyu kesinlikle bende düşünüyorum. Bazı şeylere artık anlam veremiyorum çok saçma bir düzen oldu. Evet mevcut iktidardan memnun değilim ve değişmesini istiyorum fakat bir taraftan insanımız her malın rakamını yükseltip değerini de kısıyor. Sadece bizim insanımız değil genel olarak da böyle.
Yıllar önce İphone 6S aldım 3000 TL'ye. İlk aldığım gün bile düşürdüm telefonu. Hiç koruyucu ekran taktırmadım. Hala onu kullanıyorum. Son çıkan modeli alamaz mıyım? İstersem alırım. Yeri geliyor günlük kazancımız ama alasım gelmiyor. Çünkü o kadar dandik olduğunu bildiğim için ilk bir şeyde kırılacağını biliyorum.
Dün tam 10 yıl sonra Taksim'e gittik bir kardeşimle. Bira fiyatları 95 100 TL arası değişiyor birçok mekanda. Ben normalde Beşiktaş'ın göbeğindeyim burada 65 TL birçok mekanda. Ne fark var diye düşünüyorum. Turist bölgesi diyorlar ama Beşiktaş da turist bölgesi.
Bir yemek yiyeyim diyorum bundan 2 yıl önce 20 TL'ye aldığım pide şu an olmuş 100 TL. Yemin ederim bakın yalan söylüyorsam, 2 yıl önce çift kat + tüm kutunun genişliğinde olan pide en son aldığımda tek kat ve kutunun yarı genişliğindeydi. Yani bu kadar da olmaz.
Fırsatçı çakal hırsız çok aramızda.