Bahadir32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlız avrupa da TÜRKİYE'deki yaşam standartlarını yaşayamazsın sabah 6 dedi mi işe gideceksin akşam 8-9 dediği zaman yatağına gireceksin çalışmazsan kapının önüne koyarlar TÜRKİYE de ise çoğu beleşten yaşamayı seven insanlar havadan para gelecek yiyecek içecekler ve rahat takılmaya alışıklar.

TÜRKİYE'de abi karnım aç desen 100 kişi karnını doyurur avrupa da karnım aç desen yüzüne bakan çıkmaz.

Tabi avrupa gitmek isteyeni tutacak halimiz de yok herkes kendi kaderini yaşar gitmek isteyenlerin yolları da bahtları da açık olsun ne diyelim.
hocam boş yapmışsınız. Türkiye'de ki adam 8.500 ile evine mi baksın başkasına mi baksın. öyle sizin gibi beynimizde birşeyler kurmuyoruz. 1+1 kaç ederse onu diyoruz. eskiden dediğiniz yapılıyordu. birisine yardım edebilirdiniz ama şimdi adam karnını en ucuz nerede doyuracak diye araştırıyor. BİR ALLAH'IN KULU GELİP BANA BUNU İNKAR EDEMEZ. tuzunuz kuru ise söyleyin yoksa sizin beyniniz çelik yelek misali korunur. açın fakirin halinden anlamazsınız. Avrupa, Ortadoğu ülkesi olan Türkiye'den kat ve kat iyidir. Türkiyemi hiçbir ülkeye değişmem ama bazı kişiler yüzünden bana insan gibi bir yaşam vaat etmiyor. yazacaklarım çok uzun da sizin bizim halimizden anlayacağınız çok meçhul.
ekleme: eskiden memur iyi maaş alırdı şimdi ülke ortalamasının maaşı 10 15 bin. memur, memur olmak istemiyor. aklım olsaydı da asgari ücret ile çalışaydım diyor. yıllarımı heba etmeseydim diyor.