Merhabalar, arkadaşlar dün modül için iletişime geçti daha sonra modül ucuza gideceği için vazgeçtim yani belirttim daha sonra vaz geçmişken kıyak geçmek istedim elimde lisans kaldığını belirttim arkadaşlarda okeyledi ama olayı çarpıtmakta üstüne yok bunun ortağı başka biri site bakımda olduğu için sitemizi beğenmemiş ssl olmadığını fln iddaa etti vs iade istedi ben de ssl var dedim bu sefer de daha sonra kapanır giderse mantığına getirdi telefon da bende kabul etmedim iade koşulları bellidir

1- hizmeti vermessem
2- hizmeti aktifliğini geçtirirsem
3- hizmetin kapatırsam eyw

benim yönümden doğacak her sorunda saniyesin de iade işlemi sağlarım ama arkadaşlar siteyi doğruladılar reselleriö olduğunu ve ödeme sonrası lisans ayrıldı aktif olması bekleniyor ama arkadaşlar inatla keyfiyen iade istediler bende kabül etmedim bu güne kadar hizmet alan herkes resellerim.com da üyeliği vardır bu arkadaşlara da belirttim görsel ekliyorum

ilk mesajım iban atarken de kayıt olmasını istedim daha sonra kendisi sordu zaten kayıt olacağı yeri yani ortada bir kandırma vs yoktur

daha fazla cevap verilmeyecektir eğer ki lisans aktif olmassa site de doğrulanmassa fazlasıyla iadesi yapılır zaten daha fazla cevap verilmeyecektir iyi forumlar.