Herkese Merhaba,

Dolap uygulaması 2. El alisveriş biliyorsunuz ürün aldım problemli çikti iade ettim paramda yattı sorun yok ancak ürün 120₺ idi 1 hafta sonra ptt geldi karşi tarafa iade ettiginiz urun ulaşmadı/almadı tekrar size geldi ürün ben de dedim ürünün iade parasini aldım ürünü alamam not düştü ürünü almadım gitti.

1 ay geçti üzerinden posta geldi Hukuki Yollarla Tahsil adı altında 301TL'yi ptt şubesine ödemeniz gerekiyor aksi halde hukuki yollarla tahsil edilecektir yazıyor.

Şaka gibi olay geldi başıma ürün benim değil iade etmişim parasını almişim ürün tekrar bana geri geliyor alsam dicekler parayi iade ettik niye aldın almasak bu tarz problem oldu dolap musteri hizmetleri ile görüştüm makbuzu ödedikten sonra tarafimiza iletin ilgili ekibe ileteceğiz dediler umarım ödedikten sonra dolap iadeyi yapar yoksa 120₺ lik ürün için 300₺ ödemiş olacağız

Dolap ya da 2. El alisveriş siteleri için bu konuya dikkat edin arkadaşlar daha önce başina gelen oldumu dolap iadeyi yapiyormu?