Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ömür olunca bir şey bahane oluyor işte hocam
Öyle valla hocam.. Şükür etmek lazım

syst3mown3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de yıkılan evden bir hafta önce terketmiştim Yeni kaldığım yer ise yan yaşlanmıştı.
Çok zor durum, psikoloji kaldırmıyor bazen.

Webr00t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimde kız arkadaşım vardı 4 senedir beri üniveristede tanışmıştık , antepli ve antepte oturuyor. üniversitede biter bitmez askere gittim ve askerden döndüm geçen sene . sonrasında işte aramızda anlaşamadık edemedik sonrasında ise (ALDATILDIM ) şuanda da başkasıyla nişanlandı
, eğer bende gitseydim kesin bende ölmüş olurdum 14 şubattan 2 hafta önce gitmiştim geçen sene de kaldığım otel yıkılmış allah ayırmış diyip çekiliyorum ben aynı benzeri durum bende de var hocam üniversiteyi hatayda okumuştum hatay yerlebir oldu anılarımız olan eden heryer artık dümdüz arazi allah unut gitsin der gibi oldu biraz sanki (DEPREMZEDELER İÇİN BİRŞEY DEMEDİM BEN ORADAKİ YAŞAYAN İNSANLAR İÇİNDE) aynı depremi gece kayseride evimde otururken maraş depremi vurdu 17 katlı binada deprem 2 dakika sürdü evin durması 3 dakika allah yaşatmasın

Her şerde hayır aramak lazım hocam ya. Bol bol sadaka falan vermemiz lazım. Ben o sıralar çok yardım ediyordum herkese Hakkımızda hayırlısı olsun