Görkem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vodafone yüzünden çıldırmak üzereyim. Turkcell'den şu operatöre geçmekle en büyük hatayı yaptım sanırım.

İnternet hızı yerlerde. Şehir merkezinde bile hiçbir şekilde kullanılmıyor. 4.5g sinyali full olmasına rağmen, tam çekmesine rağmen hız 1mbit bile değil. 2023 yılında 0.1 mbit hızlarla hizmet veriyor.

Btk şikayet ettim fakat sürekli Vodafone geri dönüş yapıyor şikayete yönelik, ekiplerimiz bölgenizde bir sorun tespit edemedi diyip şikayeti kapatıyorlar.

Cimere de yazdım fakat bir sonuç çıkacağından şüpheliyim. Bunlardan nasıl kurtulabilirim??
Sanırım superbox kullanıyorsunuz. Turkcellden geçiş yapmanız büyük hata olmuş.Cimer'in bir faydası olacağını düşünmüyorum ama cimere yazdıysanız yazdıklarınızın bir ekran görüntüsünü vodafone sosyal medyalarından etiketleyerek şikayet ettiğini gösterebilirsin.Twitter bunun için faydalı bir platform.Genelde dönüş sağlayabiliyorlar.Şikayetvar'a da yaz derim.Bütün mecralardan şikayetinizi dile getirin.
Superbox satılırken genelde adresinizde çekim gücünü test ederek size ürün satıyorlar.Eğer bölgenizde yeteri kadar sinyal alamıyorsanız sizin superbox cihazınızı yakın civarda sinayli güçlü bir adrese tanımlıyorlar.Bu durumda değerlerde herhangi bir sorun görünmüyor.Genelde kağıt üzerinden konuşurlar hattınızda problem görünmüyor vs. Adresinizi iyice teyit ettirin.