Aliemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese İyi Akşamlar şuan kovaladığım işlerden vs. birkaç ay uzak kalıp şehir değiştirip otelde konaklama yeme - içme sigorta ve maaş olacak şekilde Side Veya Kemerde bir otelde çalışmayı düşünüyorum. şuan gitmeden işimi hazır edebilir miyim ya da gittiğim gibi otel otel gezerek iş bulabilir miyim diye kafamda sorup duruyorum. 5 yıldızlı otelde çalışmak istiyorum. nasıl iş bulurum gitmeden aradığım şekilde veya gitsem gittiğim gibi otel otel yapabileceklerimi söylesem iş verirler mi yaşım 19. sigortalı olarak iş tecrübem yok sadece bir ya da iki ay bizim dükkandan sigortalı gösterdim kendimi sigorta girişim olması için onun dışında beyaz eşya tamir sektöründe 4-5 ay çıraklık yaptım. online satış yapıyorum freelance işler vs. vs. Ne yapmamı tavsiye edersiniz

Diksiyonum Düzgün
İngilizcem B1 seviyesinde
Müşteriye Hitabet olarak iyiyim
İşten kaçmam Mesai Yapabilirim
hiç tecrübem olmadı ama
bol bahşiş toplayabileceğiniz ve bahşişin size kalacağı yerlere odaklanın bence
gün boyu ve gece geç saatlere kadar çok koşturması olmasın (garson arkadaşlar sabah öğle akşam açık büfede çalışıp gece bir de içki servisine kalabiliyorlar muhtemelen yorucu oluyordur)
müşteri ile otelin ilk temas ettiği yerlerde bulunmanız daha fazla bahşiş koparmak için bence en güzeli çünkü vatandaş otele gelince sevinçten bol bahşiş verebilir sonralarında alışıp nasıl olsa göreviniz diyebilir.
bu konuda tecrübe etmiş arkadaşların görüşleri benimkilerden daha iyi olabilir onları da dinlemenizi tavsiye ederim.