Ne istiyorlarsa git direkt harfiyen uy başka türlü çözülmez bu problem. Ülkenin en berbat kurumlarından birinin başında geliyor CK.
3 yıl önce bir yer tuttum. Yer eskiden iş hanıymış sonra tek daireye döndürmişler. 12 saat var ama 3 daire var. İlk taşındığımız gün tek tek sayaçları denedik hangisi benim diye. Çalışanı kullanmaya başlayıp başvuruda bulunduk. Sayacı üzerime verdiler ama fatura gelmiyor. Bu arada 3 dairenin 1 i boş. 1 yıl sonra kapım çalındı boş daireye giren kiracılar benim üzerimde olduğunu söylediler sayacın. Bu arada kaç kere aradım CK'yı bana fatura çıkmıyor düzeltin şu olayı diye oralı olmadılar elektrikçi çağırın falan dediler.
Sayaç daire 3 görünüyor ama enerjiyi benim kata yani daire 1 e veriyor. Neyse onlara verdim o sayacı. Onların sayacı da üstüme alacağım vermiyorlar. Derken yılbaşı gecesi kaçak elektrikten geldiler 30k ceza yedim. EPDK dahil her yere şikayet ettim ama sonuç çıkmadı. Benim sokağımda bu durumu yaşayan birkaç kişi daha vardı. Cezayı ödedikten sonra verdi şerefsizler üstüme sayacı.
Kısacası hiç uğraşma. Ne diyorlarsa yap daha da mağdur olursun.