sahinyghs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, oturduğum evimde aniden elektriklerim kesildi. Sanırım ben komşumun, komşum da benim sayacımı kullanıyormuş. Hemen yeni abonelik başvurusu yapmaya çalıştım, eski sayacı kapatmamı söylediler (bir insanın 2 sayacı olamaz sanki). Kapattım eskisini, e-devlet üzerinden yenisine başvuru yapmaya çalıştım ancak hatalar verdi. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde yüz yüze başvuru yapmamı istedi. Bulunduğum bölgede web sitesinde görülen 2 şubeye gittim. Birisi direkt olarak yoktu bildiğin öyle bir yer yok. Diğer ise ben sadece fatura ödemesi yapıyorum abonelik için genel müdürlüğe gidin dedi. Beyazıt'a gittim, genel müdürlüğün önünde inşaat var ve girişe açılan merdivenler kapatılmış mantıken kapalı. Sonra o civarda birkaç şube gördüm, birine gittim bilmiyorum ben fatura ödemesi yapıyorum dedi, diğerine gittim başvurumu almaya çalıştı ama hata aldı, o da genel müdürlüğe gitmem gerektiğini söyledi. Ama genel müdürlüğün seçim yüzünden (ne alaka ben de anlamadım) kapalı olduğunu yarın yapmam gerektiğini söyledi. Müşteri hizmetleri olayın genel müdürlük ile ilgisi yok şubeden yapın diyor. Şube genel müdürlüğe yolluyor. Genel müdürlük ortada yok. Yıl olmuş 2023, Beyoğlunda şehrin göbeğinde bir binada elektrik aboneliği bu kadar zor olabilir mi yahu?

CK Boğaziçi Elektrik'te çalışan veya bu konularda bilgisi olan biri yardımcı olur da işlemimi yaparsak SÖZ 500₺ vereceğim.

Bu arada cimerden şikjayette bulundum ancak dönüş bazen uzun sürebiliyor 1 haftadır evde ilkel çağdaydım.

Bayrampaşa Bedasta çalışıyordum. Bayrampaşa'ya gidebilirsen çözerler.