Babam yaklaşık 10-15 yıl kadar önce Digiturk tarafından dolandırılmıştı. Bize de nasip oldu.
Yaklaşık 3 yıl önce eve Digiturk almıştım, yıllık sözleşme bitince aradılar yenilemek istiyor musunuz diye, hayır sözleşmemin iptal edilmesini istiyorum dedim.
Tamamdır iptal ettik dediler. Bakın dedim yıllar önce babama da aynı şey söylendi, iptal ettiniz mi ödenmemiş faturam var mı hayır yok dediler kapattık.
Yaklaşık 2 yıldır ödenmemiş faturanız bulunmaktadır eğer ödediyseniz bu mesajı dikkate almayınız mesajı geliyor, giriyorum digiturk'e fatura falan yok, olsa uğraşmamak için ödeyeceğim zaten.
Bugün 1527₺'ilk gecikmiş fatura borcu geldi, ödenmediği takdirde dava açılacağı yazıyor.
Fotoğrafın en altındaki borcu ödediyseniz 473 7373 numarasını arayınız yazıyor. Arıyorum direkt kapanıyor.
Digiturk'un sitesine giriş yapmaya çalışıyorum, üyeliğim silinmiş Önceden giriş yaptığım telefon numarası ve şifre ile giriş yapamıyorum, şifre yenilemeye çalıştığımda böyle bir üyelik bulunmamaktadır uyarısı alıyorum.
En az 10 farklı telefon numarasını aradım en sonunda biriyle konuşmayı başardım.
Çağrı merkezi telefonu açtıktan sonra çay söylüyor 15-20 saniye de arkadaşıyla ettiği muhabbeti bekliyorum, buyrun Digiturk müşteri hizmetleri diyor en sonunda
Bağladığı kişiye durumu anlatıyorum, diyor ki icralık olduğunuz için biz sizin geçmiş faturalarınızı görüntüleyemiyoruz, hukuk büromuzla görüşmeniz gerekiyor.
Nacar Yılmaz hukuk bürosunu arıyorum, diyorum ki böyle böyle bir durum var. Diyor ki icralık değilsiniz 1760₺ borcunuz bulunuyor.
Tutarı da yanlış söylüyor. Hukuk bürosuna derdimi anlattığımda ödeyin diyor Ödemek istesem bile ödeyemiyorum diyorum, bayiden ödeyin diyor.
Yemin ederim insanın aklıyla dalga geçiyorlar.

Eminim ki forumda önceden Digiturk tarafından dolandırılmış olanlar vardır, ne yapmalıyım? Haklı olduğumu biliyorum ama kanıtlayabilir miyim? Ses kayıtlarını çıkartmak zorundalar diye biliyorum ama silseler avukat masrafları bana kitlenir mi kestiremiyorum.

Not : Digiturk, Tod, Bein adı ne olursa olsun bulaşmayın.