OguzhanLevent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, böyle tipler mevcut. Çoğunlukla avrupa odaklı çalıştığımız için çok karşılaşıyoruz. Şahsen müşteri seçiyorum, müşteri ilişkilerinde ki arkadaşların ticketlarını okuyorum problemli gördüğüm müşteriyi bir daha alışveriş yapmasın diye ödeme yöntemi üzerinden engelliyorum. Başınızı ağrıtacak hiç kimseyle uğramayın bloke edin geçin.
Hocam nasıl engelliyorsunuz? İş bankası sanal postan mesela?
ilayda87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitenizden uyeligini silin. okuyorsa ip ban atin
Üyeliksiz de alışveriş yapılabiliyor. İp ban yok sistemde. Modem kapa aç yapsa yine girer.
sakalper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çok basit, ürün göndermeyeceksiniz neden canınızı sıkıyorsunuz ki
Hocam göndermiyoruz zaten ama insanın canını sıkıyor.
OznKya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Galiba bende sizinle aynı sektöre girmeye çalışıyorum şuan
girmeyin.
Altair adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam iç giyim ürünlerinde kullanılmış ürün iadesi yasak değil mi ?
Hocam denenen, giyilen ya da kullanılan ürünlerin kesinlikle değişimi ve iadesi yok fakat bu müşteri o kadar sorunlu ki. Whatsaptan konuşmalarını görseniz Cumhurbaşkanı o kadar egolu değil.. Sakıp Ağa(sakıp sabancı) ile oturmuşluğu sohbet etmişliği bile varmış
KeremArtan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazık valla
...
THK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burdur ise olabilir olacaktır da, Burdurlu dostlar alınmasın ama Antalya çok çekiyor Burdur'dan
Burdur'da yaptım askerliğimi. Öyle soğuk bir memleket görmedim. Kışın o kadar soğuktu ki. Kayseri'de yaşamama rağmen orası daha soğuktu.
Aztekiando adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İç giyimde açılmş ürünlerin iadesi yapılmıyor olması lazım.
Hocam ikisi defoluydu diğerlerini de açmış. Almak zorunda kaldık.. Uğraşmamak için. Bir de tehditler savuruyorlar görseniz. Şuraya şikayet ederiz şöyle yaparız felan diye.
MBuyukpolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam kumandayı ikiye bölüp bize geri gönderip, ücret iadesi istemişti. Kumanda sağlam olmasına rağmen.
Hocam bu dünyada çıkmasa bile inanın diğer tarafta çıkacak. Hiç merak etmeyin. Kazandıklarını zannederler ama kaybedenler onlardır..
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarız o ürünleri bir başkasına satmaz çöpe atarsınız.
İç giyimde iade mi olurmuş.
Hocam giyilen ürünleri başka birisine kesinlikle göndermiyoruz. İçiniz rahat olsun
EvilBozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İtiraf ediyorum o kişi benim
Report