Merhabalar hocam. Geçen seneye kadar bende çok deli dolu kariyer ve ekonomik olarak güzel bir süreç yaşıyorken aralıktan itibaren benliğim, ilişki hayatım, kariyer hayatım ve ekonomik hayatım birden sarpa sarmaya başladı. Yaşadığım olumsuzlukları umursamaz biriydim her şeyi çok zor kafama takar sadece kendimi geliştirmeye ve kazanmaya odaklanan birisiydim. Ancak aralıktan bu yana gerek ailesel gerek kariyer olarak üst üste olaylar yaşadım en sonunda da ciddi bir ilişkiye adım atarken terkedildim ve bu da benim psikolojik olarak fitilimi ateşleyen etken oldu. Düne kadar doktora gitmeyi hiç düşünmemiştim son zamanlarda düşünmeye başladım ve en sonunda antideprasan kullanıyorum şuanda ve 3 ay olacak. Aldığım bu karar ve bugüne kadarki olan düşünceme diyorum ki keşke hiç düşünmeden başlasaydım. Çünkü bu ilaçları kullanana karşıydım şuan ise bu ilaç bana motivasyon, güç ve azda olsun umut veriyor. Bu ilacı bu yaşadığım süreci atlatana kadar kullanmayı düşünüyorum. Tavsiyem doktordan bu konuda destek alman. Ben şuan ilaç kullansamda yine isteksizlik, motivasyon, gelecek kaygısı ve anksiyete yaşıyorum. Ama ilacı kullandıktan sonra bu durum farkedilir düzeyde azaldı daha iyi durumdayım. Bence doktordan destek almalısın.