sesimizi sandıkta çıkarıyoruz. sonuç ne olursa olsun %51 memnun olan kitle varsa %49 memnun olmayan bir kitle olduğu sürece ülkenin yarısının tasvip etmediği işler var demektir.
üslubuna dikkat et. kafan şişiyorsa engelle geç. paran varsa git ev al bedava ver. eğitimsizliğin ile burada insanların vaktini alma. kafan şişiyorsa başka konular var başka siteler var başka aktiviteler var.
ben depremzedeyim ve evim yok. depremden önce de yoktu. bunu ispatlaması çok kolay. bir edevlet çıktısına bakar. senin onurun yok. mesajlarına bakınca ince kıl olduğun belli oluyor.
yasalar ne diyorsa o da madem bu piyasa neden %25 artmadı? demek ki yasalar ne diyorsa o değilmiş.
bana sadece %25 zamlanan ev sayısını göstersene. %1 mi? ne oldu senin bilimden uzak hesabına?
hani yasalar ne ise oydu bunu bir açıklasana? Madem %25 artıyordu bu ev kiraları neden 8 10 bin lira oldu? Aklınız bu kadarına yetiyor işte. cümleyi bırak kaç. ne matematik var ne felsefe var ne edebiyat var.
Oh olsun senin gibilere ev vermeyenlere. 20.000 TL olsun 30.000 TL olsun. %25 diye dolan ortalıkta.
ne anlatıyosun dostum sen? sen ev sahipliği-kiracılık ilişkisini serbest piyasa mı sanıyorsun? kontratların yasalarda karşılığı yok mu, ev sahipleri evini kiralarken bunlara, yine kiracılar ev sahibiyle anlaşırken bu yasalara güvenmiyor mu? enflasyon varsa git devlet orada, enflasyonu fırlatan devlete ağla. kiracıya değil. sen o evi verirken sözleşmeni yaptın mı? yaptın. konu kapandı. yasalar ne diyorsa o.
burada ağlamayı bırakacaksın o yüzden. millete saldırmayı, çemkirmeyi kesip devletin kapısına gideceksin. niye enflasyonu fırlatıp bizi kiracılarla karşı karşıya getiriyorsunuz diyeceksin. yok öyle her zul anında gücünün yettiğine saldırmak, ses çıkarmak.
evim yok masalını da geç. ev sahiplerinden daha fazla dert edinip gözyaşı dökmüşsün konuda. kime masal anlatıyosun
bu konulara dair her yazdığımın altında bitip gözyaşı dökmeyi bırak sen de. devlet orada, gücün yetiyorsa orada sesini yükselt. burada kafa şişirmeyin.