Bahsettiğiniz paralardaki arıtıcıları hiç duymadım birde onların 6 ayda bir 2-3bin tllik filtre yenileme olayı olacaktır ozaman size bırakıyorum kararı fakat diğer arıtıcıları ısrarla tavsiye ediyorum güzel bir araştırma ile bu işin üstesinden gelebilirsiniz.
tavsiyeniz için çok teşekkürler aksine filtre masrafı çok daha az diye biliyorum ama yinede konuşup sormak lazım bunun nedeni geçmiş gün tam aklımda yok ama suyu ayrıştırdığından dolayı daha az filtre sarfiyatı olduğundan bahsetmişti müşterim. hatta daha detaylı bilgi vermem gerekirse dünyada 3-5 tane karbon filtre üreten firma olduğunu aslında piyasadaki ürünlerin bir çoğunun aynı filtreyi kullandığını en ucuzla en pahalı arasında hiç bir fark olmadığını söylemişlerdi. aslına bakarsanız ürün alırken yani sizin tabirinizle arıtma ama bana kalırsa filtre ürünün dışını alıp filtreleri kaliteli alınabilir. kaliteli filtreler hem daha uzun ömürlü ve daha sağlıklı oluyor. son olarak arıtma cihazlarının 1 litre su arıtmak için 6 litre su sarfiyatı yaptığını filan görmüştüm internette youtubede filan videoları olması lazım bence su sarfiyatının önüne geçebilmek adınada yani çevreci bir yaklaşımla biraz araştırmak lazım bu tarz şeyleri gibime geliyor.
Bu arada
erikli su 47TL konu saptı iyice