Levent13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
UK'de bulunmadım Fakat USA'da bulundum. Fakat söylemleriniz ile kendi insanlarımızı kötülüyorsunuz ben bu anlamı çıkardım. Hindulara birşey dediğim yok aslında ben başka bir anlam da yazdım fakat siz farklı anlamışsınız hocam.
Yav hocam adamın bizim insanımızı kötülediği bir durumu nasıl çıkardın çok merak ediyorum.

Hindistan, İngiltere'nin sömürgesi olarak yaşamış bir devlet.

Sömürgeciliğin içerisinde asimile ve diğer politikalar için İngilizler kendi dillerini, matematik, fizik gibi bilimleri de belki bilerek belki bilmeyerek çok iyi derecede öğretmiş durumda.

Yılların geçmesi ile birlikte sömürgecilik başta olmak üzere gelişen çeşitli bağlar, teknolojinin gelişimi vs ile;

Hindistanlılar İngiltere'de yazılım sektöründe tekel kişiler olmuş.

1.5 milyar nüfustan en iyilerini yani matematik ve dil biliminde en iyi olanlarını adamlar beyin göçü olarak almış.

Bizimkilerin dil aile grubu farklı olmasının yanı sıra ingilizceyi kavramamız da zor

İşin içine matematik, fizik gibi bilimler de girince çok daha farklı bir noktaya evriliyor.

Hal böyle ki bizim gurbetçiler nasıl bir ülkeye gidip gel burada para çok sen de bu ülkenin bu bölgesinde iş yap para kazan referans olayım mantıgı ile hareket etmişse İngiltere de de en güçlü yazılımcı lobisi Hindularda...

Adam bu gerçekleri dile getirdiği için niye kendi insanımızı kötülemiş olsun.

Bir hindistanlının Almanya'da tavuk döner satacağım demesi...

Milletin ona Türkler orada sana tavuk döner işini bırakmaz onlar bu işin üstadı

Demesi adamın hinduları kötülemesi anlamına mı geliyor.