Merhaba,
Şirketimiz Shentaweb marka tescilli ve yasal olarak hizmet veriyor. Geçen senelerde bu forumda bir kullanıcı, biraz haysiyetsiz zaten forumu yalancılık ile suçlamaktan ban da yemişti diye hatırlıyorum.. Shentaweb kullanıcı adını alıyor ve parayla bize satmaya çalışıyordu. Daha sonra hesabı kapattı veya sildi bilmiyorum fakat hesap kayboldu ve biz herhangi bir şekilde geri alamadık.
Instagram form ile tüm belgelerimizi hata almamıza rağmen ilettik ve herhangi bir gelişme olmadı. Bu konuda öneriniz nedir acaba?
benim bir domain var .. bu domain bir firmanın markası ben tesadüfen aldım.. markaya zarar vermiyorum sadece domaini e-ticaret olarak kullanıyorum.. bu firma 35 ülkeye bu marka ile satış yapıyor domain bende 13 senedir duruyor... hiç bi şey yapmadılar bugune kadar çünkü mahkemesi avrupada olan bir durum... ülkede ise en fazla domaine ksııtlama getirebilir ama onun içinde benim kötü niyetli olmamlazım... normalde domain kural olarak ilk gelen sahibidir... ama yasalar herzaman zengini korumaya yonelik değişir.
işiniz zor... para verin alın