Herkese merhabalar, yaklaşık 7 aydır vücut geliştirme ile uğraşıyorum. Bu zamana kadar bazen 5, bazen 6 gün antreman yaptım. Fakat işe başladığımdan beri hem vücut yorgunluğu hem de bütün günümün iş yerinde geçmesi sebebiyle 4 güne düşürmeye karar verdim. Kendim bir antreman programı hazırlayayım dedim ama hazır antreman programlarını da kendime göre birkaç ufak değişiklikle uygulayabilirim diye düşündüm. Kendi uyguladığınız, faydasını gördüğünüz antreman programı önerilerini buraya bırakabilirseniz çok iyi olur, teşekkürler.
4 gün gidebilme ihtimalin var ise en mantıklısı fullbody proglamlar yapmandır ama antrenman hacmi ve şiddeti çok önemli fullbody bu konuda seni fiziken ve mental olarak yorabilir bana göre split programlara yönelmen daha iyi olur Örnek; Pazartesi-Bacak/Karın Salı-Off Çarşamba-Omuz/triceps/biceps Perşembe-Off Cuma-Sırt/biceps Cumartesi-Göğüs/triceps günleri istediğin gibi değiştirebilirsin yaşam tarzın nasıl el veriyorsa ona göre ayarla programı bu süreçte sana yardım edebilirim istersen benimle iletişime geçebilirsin.